۹/۲۸/۱۳۸۹

۶۰ درصد زنان تهرانی از رابطه جنسی با همسرانشان رضايت ندارند

نتايج تكان دهنده مطالعاتي كه در آخرين كنگره خانواده و سلامت جنسي ارائه شد.
در حالي كه سرانجام برخي از مسئولان دولتي به طرح مساله شيوع اختلالات جنسي در ميان همسران پرداخته­اند و اميد مي­ رود گام بعدي، چاره جويي در اين باب باشد، مطالعات نشان مي­دهد فقدان آموزش به زنان و مردان جوان در آستانه ازدواج باعث شده است مساله به حد «بحران» نزديك شود.
در يكي از مطالعات كه در دانشگاه علوم پزشكي قم و در شهر تهران انجام شده، آمار تكان دهنده­اي از وضع روابط زناشويي در زوجين در شرف طلاق به دست آمده است. در اين مطالعه مشخص شده، بيش از ۶۷ درصد از اين زنان تمايلي به برقراري رابطه جنسي با همسرانشان نداشته اند، ۶۳ درصد بعد از رابطه جنسي، احساس عصبانيت داشته ­اند و ۷۱ درصد از آنها هيچ لذتي از رابطه خود با همسرشان نمي برده اند. همچنين مشخص شده است كه نزديك به ۷۰ درصد از اين زنان هيچ احساس محبتي بعد از روابط جنسي در خود نمي ديده اند.
بررسي هاي آماري روي نتايج اين مطالعه نشان داد كه وجود اين احساسات منفي در رابطه جنسي زن و شوهرها، رابطه معني داري با درخواست طلاق دارد و اين، تاكيد دوباره اي است بر اهميت و حساسيت موضوع و نقشي كه اين اختلالات مي تواند در اختلاف و درگيري بين زن و شوهرها و وقوع طلاق ايفا كند.
نكته قابل توجه در اين مطالعه و نيز مطالعات مشابه آن است كه طلاق به دليل مسائل جنسي، مشكل زوجين «جوان» است؛ چنان كه در اين مطالعه، ميانگين سن زنان، ۲۹ سال بوده است.
در مطالعه ديگري، كه در رشت و توسط كارشناسان مركز بهداشتي و درماني الزهراي اين شهر انجام شده، نتايج مشابهي به دست آمده است. در اين مطالعه نيز مشخص شد حدود ۴۰ درصد زنان مورد مطالعه تمايلي به رابطه زناشويي با همسرشان نداشته اند، ۶۰ درصد آنها بعد از رابطه احساس عصبانيت داشته اند و حدود ۷۰ درصد هم بعد از رابطه جنسی، احساس محبت نسبت به همسرشان نداشته اند.
نتايج اين مطالعات در كنگره پيشين خانواده و سلامت جنسی ارائه شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر